right here, roght now, in bright bright brighton

Ja, nu ar jag har i Brighton. Antligen..
Det har vart bade roligt och jobbigt, forsta dagen var ganska jobbig faktist..
Lite strul med familjen och hela staden men nu har allt blivit mycket battre.

Har blivit indelade i klasser, internationella och av ca 10 klasser kom jag och
Maja i samma! Otroligt! Vi har bra larare, Chloe and Rick. Rick ar ASCOOL!
Vi har nya internationella ledare ocksa, en skiiiitsnygg som heter aleks och en tjej som ar norsk som heter Kine eller natt.. Men vara Svenska ledare ar bast av alla iaf, Micke och Caroline. Skit bra!!

Nu sitter jag pa ett internet cafe i brighton vid churchill square med Maja, Sabina och Martina.

Vi bor med Sabina, en stockholmare och sager riktiga stockholms III:n, sen bor vi med en finsk tjej som heter Tiina och tva fransysskor; Marion och Camille..Och vi har traffat MASSOR av nytt folk, Ellinor, Martina, Malin, Betina, Kristian och Kristoffer, Johanna och maaaassa fler.
Sa allt ar bra nu. Men det var lite korigt i borjan..

Churchill square ar centrum och det ar grymt manga affarer dar. The Disney store, Debenhams, H&M!!!!!, starbucks  loads and loads av skoaffarer!! Jag saknar Linn lite nar jag gar i dom.. hihi. Men men..
Jag har vart pa primark hahah, cheep-store men bra! Hittade
Jessica simpsons kopior billigt!!! men inte i min storlek. :(:( kostade liksom 15 £ tror jag! Sen var det ju tra istaller for kork-sula men wtf.. :S
VILL HA.

Borjar skolan 9 i morgon och sen pa lordag ar det LONDON pa sightseing! ska bli 19 c!! :S  :D
Sen nasta lordag blir det shopping trip! gonna be great!

Nu ska jag lasa lite andras bloggar. ha det bra hemma.
miss u all. elina, jag tanker pa dig hela tiden..   BYE!

a great time, vacation

Nu är det lov och gud vad det är fruktansvärt jobbigt med sommarlov. Jag har vart jätte trött de senaste 3 dagarna. Men då har jag ju också hunnit med drömfesten två dagar, grillfest och stadsparken samma dags som avslutningen.

Det är skönt med lov dock.. Nu håller jag på att fixa en massa inför Brighton också (en vecka kvar nu!!) handlar massa saker och skriver packlistor, läster böcker och ef-papper. Har fått en värdfamilj nu också!
Vi bor på Whitehawk way. Kommer bli så häftigt! Brighton är ju ganska stort faktist..
Vi bor en bit utanför stan vad jag förstog.. Here's our school in Brighton i think.

Mycket som inhandlas innan resan , ska köpa lite toppar (lisa striped tanktop) från gina, funderar på ett par shorts från H&M, ska även köpa ett par sandaler och en klänning från asos som jag inte kommer hinna få..  Måste också köpa någon present till värdfamiljen, en är säkrad men jag måste ha något mer, ingen sån här det är iaf säkert.. usch!

Ikväll är det bio, brokeback mountain med Mamma, Linn, Linnea och kanske hennes föräldrar..
Det blir nått. Sen på midsommar blir det Gräsharen med Tha Family! VILKEN MIDSOMMAR!

BRIGHTON IN SEVEN DAYS MY FOLKS!

en dag..

I morse var det helt plötsligt två dagar kvar på björlsätrkaskolan och det var mystiskt.
Vi städade i klassrummet och sen var vi ner till söderskolan och kollade på spex och åt avslutningsmiddag. De hade bara spexat om mig, Anna och Ines frå våran klass, men wtf.

Efter spexet åkte massa hem, utom vi roliga i klassen (Jag, Anna, Ines, Selhadin, Emil, Ellner, Marcus, Dina och Frida) vi gick raskt upp till björksätraskolan och började dela upp chokladen vi hade kvar sedan ett disco för ett tag sedan. mohahahah. efter det påbörjades det otroliga vattenkriget där vissa av oss(?) blev otroligt blöta! Medan de andra, Frida och Selhadin lekte torra.

Selhadin ordnade dock så att Frida inte var så fruktansvärt torr mer, och så småning om tog vi hand om Selhadin också. HAHA. Det var otroligt roligt. :D

I morgon är det avslutning och då blir det lite av varje uppe på gården. Kyrkan är bara skit.
soundcheck tjugi över tio i morgon. gäsp. Betyg och allt, eller och allt? vad är det mer liksom?
tal av peter och karin, skåla lite, sjunga lite, spela lite, rappa lite (höhö) och sen kramas och antagligen kommer några böla lite. jag kommer försöka att inte vara en av några.

Får vi väl se hur jag ska stajla mig i morgon för att ta ett värdigt hejdå. höhöhö

lugna veckan

det har inte vart en lugn vecka. minns inte vad jag gjorde i måndags, pinsamt nog. I tisdags var det nationaldag och med det, allt firandes. Onsdag åkte jag till sthlm med klassen och kom hem först på torsdagen, i fredags tog kristin studenten och hon var den vackraste av alla studenter. fest in på små-timmarna! ^^, Idag var det fredo som gällde för att lyssna på redlie(s). En trio som antagligen skulle passa bättre som duo, inga namn nämnda.
 
puh. imorgon är det teater-avslutning efter att vi har firat Linn som fyllt sjutton, för ett tag sedan. Sen är det sista veckan i skolan och allt vad det innebär. 15 dagar kvar till Brighton också, och det är grymt peppat!

det finns fortfarande två harry potter filmer kvar i leken. men vi får se hur det blir med dom eller?

sextisjutti

Hoppsan, igår efter föreställningen (som förövrigt gick ganska bra) halkade jag iväg till 60/70 med olle och elvira (trodde jag, men mötte där även; ) Nelly, Isabelle, Marika, Jenny och massa annat folk.
Det är otroligt underhållande att se hur många som gråter bara sådär helt plötsligt. Och trappen är kul, att kolla hur många som inte ramlar!

Zhat was yesta'day, zhis night; spenderade jag med systrarna Harrysson, Linnea och Malin, och Maja :) Vi hyrde film; I hennes skor. Den var helt okej att fördriva en kväll med. Vi är en sjukgrupp, det vi gjorde mest var ; ahw:ade åt pensionärer och en skitsöt hund. Vi ska ha te-bjudning snart, höhö.

I morgon är det Valbo som gäller, måste ha avslutningskläder och min personal-shopper Rachel Zoe (Liea) ska hjälpa mig att hålla stilen. Sen kommer mamma och betalar ^^D

Måndag: Maja?
Tisdag: Nationaldagsfirande i Stadsparken. You'll be there!
Ons-tors: Sthlm skolresa. 

Zhat's it folks!