THIS IS THE YEAR THIS IS THE YEAR IT ALL WILL HAPPEN



I början av 2011 var det mycket som hände. På nyårsdagen åt vi pizza på jensas, och jag var sjukskriven. Hade ju bränt sönder händerna på det där handsolariet. Hade ganska mycket stängningar och ansåg mest att jag jobbade hela tiden. Jag hade ändå tid till vinkväll med Lina en kväll, Maria, malin, jessica, hanna och Ida en kväll. Fikade med Linnea, fikade med Joacim. Fick glass hemma hos Joakim. Satsade stenhårt på beach 2011 som ni förstår.
Blev lite upfuckad i slutet av Januari, men i övrigt var det en bra månad. Och när får man annars använda sig av sånna bilder som den för Januari?
I början av 2011 var det mycket som hände. På nyårsdagen åt vi pizza på jensas, och jag var sjukskriven. Hade ju bränt sönder händerna på det där handsolariet. Hade ganska mycket stängningar och ansåg mest att jag jobbade hela tiden. Jag hade ändå tid till vinkväll med Lina en kväll, Maria, malin, jessica, hanna och Ida en kväll. Fikade med Linnea, fikade med Joacim. Fick glass hemma hos Joakim. Satsade stenhårt på beach 2011 som ni förstår. Blev lite upfuckad i slutet av Januari, men i övrigt var det en bra månad. Och när får man annars använda sig av sånna bilder som den för Januari?
I februari ordnade jag en staycation med spa och picnic i vardagsrummet.
Den blev lyckad och mysig! Var hemma hos Kristin på fest som slutade med att alla stod i en ring och dansade och sjöng till Disneylåtar. Var på skorea på scorett och fyndade tre par skor som jag ännu inte har haft på mig...Maria skulle iväg på BSM så vi myspluggade på Aldos och åt lunch och pratade massa skit. Lagade massa mat och jobbade på som vanligt.
Mestadels bloggade jag och vilka tider jag sov. Måste varit underhållande.
Jag började månaden med en weekend i London med min familj. Vi var runt och kikade i massa affärer drack lite för lite öl faktiskt. Det var jag och pappa i alla fall enade om. Bodde på ett mysigt hotell och promenerade runt på brick lane. Köpte ett par skor i London. Silvriga.
Hade semester hos Joakim en natt också då fick jag äta massa nötter och somna framför tvn.
Jobbade även denna månad. Såklart. Och det var faktiskt några fina vårdagar redan i Mars!
Var också runt och kikade på lite olika lägenheter, men ännu är jag kvar i min lilla etta. Den 18:e mars går rymdsonden Messenger in i bana runt Merkurius.
I april hör och häpna... Jobbade jag! Mös även ganska rejält på fritiden (märker att det är ganska återkommande). Vi hade patchfest i Sundsvall och den var skittrevlig! Vi gick på casino och där satt hela sandvikens assteam runt ett blackjack bord och hade trevligt!
Eller, inte cinen och Niklas. Men vi andra! Många av dagarna i april spenderades på balkongen. Läste gamla tidningar och löste korsord med en öl eller Rosé.
Var hem till Ulla och Janne på middag med hela deras familj, så slöt mina syskon upp.
Det var så otroligt mysigt!!!! Har under flera månader nu också berättat om vad jag äter till frukost. Ganska underhållande!
Var på emp i maj. Det var en rolig kurs med roliga kamrater. Ingen Sara, men många andra finingar! Direkt efter kursen var jag bara hem och vände sen åkte vi iväg till arlanda för att spendera en natt där innan vi flög till Cypern! En vecka med all inclusive och flytmadrass i poolen. De tre första dagarna sov vi mellan 12 och 15 timmar per natt/kväll. Sen upptäckte vi Aya Napa. Både min syster och min flickvän fyllde år i Maj. Limpen firade sin i fez och Mimma sin med öl!
I juni hade vi personalfest med jobbet. Den var lyckad, men folk har en förmåga att inte hålla käften och lyssna när jag pratar. Det irriterar mig. Jag pratar nämligen jävligt skithögt och ändå skriks det om allt i världen. Linnea, Limpen och jag hade balkongkväll med Rosé och Linnea passade på att gå på eightball för första gången någonsin! Det här var även månaden när Ted, nej, Mimma blonderade håret och skrek PULLING IT OFF fast ingen annan tyckte det även om det förvånade mig att hon passar i nästan alla hårfärger och jag inte ens i min egen.. Lagom till att hon började se bra ut färgade hon tillbaka till sitt svarta.
I juli hade vi en möhippa för Maria. Hon blev skitöverraskad eftersom att vår OC hjälpte till och lurade henne! Vi tog henne från jobbet och gick på spa och sist hem till mina föräldrar där vi åt mat och drack massa vin och annat. Tillslut försökte vi lyssna på JLT men kom inte in för det var för mycket folk. Maria fick dock en tröja med autografer och lite bilder med killarna!
Resten av månaden jobbade jag på som vanligt och drack ganska mycket vin på olika fester som folk hade. Maria och andreas gifte sig den 23:e juli och det var hur fint som helst.
Jag och Maria sov på hotell och badade bubbelbad dagen innan!
I augusti var jag sjukskriven hela månaden. Jag låg bara hemma och badade och sov. Hade så jäkla ont i hela kroppen. Det var verkligen inte någon rolig månad. Efter några veckor kunde jag göra saker men såg fortfarande ganska konstig ut och hade sår på hela kroppen.
Då var jag ut och åt med Mimma och gick och kollade på en film några kompisar till mig gjort. Annars som sagt låg jag mest hemma. I slutet av månaden kom Mats och Hilde förbi med Martin och Sander. Vi fikade och byggde med lego.
I september var jag också sjukskriven och hade på mig skorna jag köpte i London för första gången. Dom gick sönder. Jag åkte iväg till Stockholm en helg med Mimma och hälsade på Lisa. Vi var ute och åt och drack drinkar. Vi sov på hotell och hade det mysigt.
Linnea och min mamma fyllde, på Linneas födelsedag åt hon, jag och limpen middag hemma hos mig och hade det trevligt. Palestinska myndigheten lämnar in ansökan om medlemskap i Förenta nationerna.
I oktober gjorde jag inte så jävla mycket. Jag upptäckte tumblr, så jag spenderade nog ett antal för många timmar just där. Var dock tillbaka på jobbet efter en åtta veckor lång sjukskrivning så det var roligt!
I slutet av månaden var jag till gävle och var ut och åt med Maria och Katten.
Hanna bodde i princip hemma hos mig och mimma, eller spenderade i alla fall mertiden av sin vakna tid där.
Och jusste! En ny motorväg mellan Enånger och Hudiksvall invigs!
I November jobbade jag också, alltså jag har ju gjort det alla månader utom när jag var sjukskriven. Joacim fyllde år så jag var dit tillsammans med Lina och Nikolay. Det var trevligt som tusan! Jag var hemma hos Christine och Madeleine och umgicks och drack vin, och det gick tillochmed så långt så att jag gick ut på LOBBY med Christine!
Limpen och Joakim hade varit i Egypten, så dom kom hem och då träffade jag Limpen hemma hos Mami och Papi på middag. Jobbade faktiskt i Valbo en stängning också!
Adventspyntade också! Och började bo ensam.
I december har jag haft så roligt på jobbet hela månaden! Malin jobbade sitt sista pass och det är så jävla jävla tråkigt! Jag och Jonathan bakade lussebullar och hade trevligt. Jag, Beatrice och Camilla lussade på jobbet den 13:e. Har pyntat min fina fina julgran och Hanna har fyllt år. Det firade vi med middag och vernisage! Jobbade en till stängning i valbo. Var på fest hemma hos Maria och Andreas. Firade jul och fyllde 21. Fick massa fina saker och gav bort massa fina saker! I mellandagarna har jag jobbat och hunnit med en sväng in till Gävle för att kika på mellandagsrean. Igår var jag hemma hos Katten på assnyår med Maria, Victor och Pernilla.
Kattas kompis Malena kom också förbi. Vi spelade galenpanna och skrattade massvis!
Kvällen spenderar jag hemma hos Maria och Andreas på fest med Katten, Lina, Matilda, Johan, Rasmus och några fler grabbar! Hörs imorgon!

I DON'T WANT TO BE RESPONSIBLE FOR YOUR FRACTURED HEART AND IT'S WOUNDED BEATS

Hej! Jag har tagit ett spontant jullov från bloggen. Det uppskattades inte.
Fick höra att man var tvungen att berätta sånt. Jag ber om ursäkt. Det ska inte hända igen.
Har i alla fall inte gjort så mycket nu dagarna efter jul.
Jobbat en del och annars mest varit hemma och stökat ner. Sånt är jag bra på!

Idag ska jag jobba och sen ska jag in till gävle för att fira för-nyår med några jobbarkompisar!
Imorgon är jag ledig och då är det nyårsfirande hos Maria, sen nyårsdagen ska jag upp och jobba. 

Har klivit upp "i tid" för att hämta ut ett paket, en tavla och hinna på systemet. 
Framförhållningens mästare strikes again.



Eftersom att det bara finns exakt sånna här bilder på mig i min blogg funderar jag på att göra en gif för att se hur lika jag ser ut varje dag. Det kanske inte var något intressant med det. Men det är coolhetslevel 5 som jag är på för tillfället.

IT'S THE MOST BEAUTIFUL TIME OF THE YEAR LIGHTS FILL THE STREET

Wiii!! Jag har världens bästa vänner och familj. Här är lite fina presenter jag har fått:







Katten hade bakat muffins och så fick jag JUSTIN BIEBER-BOKEN. Av Maria och Andreas fick jag en Shaker och måttglas(!!!!) Av Joakim och Limpen fick jag EN KAFFEMASKIN!!!!

Fick även ett fint Lovisa Buriftt-fat av mami och papi, men det är så mycket kolor på det nu!

LIKE A BEAUTIFUL TREE YOU CAN LIGHT UP A ROOM

Godmorgon. Nu är det jul!

JUL JUL STRÅLANDE JUL!
Som vanligt har jag klivit upp i tid, nu väntar jag. 
Vilket förmodligen är det man gör mest på julafton.
Väntar på att få åka, väntar på maten, väntar på kalle, väntar på tomten, väntar på fika, väntar på att få åka hem, väntar på att få åka hem, väntar på att komma hem.

Japp. Det och en del mat också.
Har som challange i år att prova så mycket som möjligt från julbordet. 
Vi får se hur det går..



Trött kille som jag kommer att träffa idag!

I GIFT TO YOU IS ALL MY HEART MAKE MY HOLIDAY AND HEAR ME

Godnatt bloggen.
Idag har jag jobbat hela dagen och vi har sålt på bra. Det har varit roligt.
Spelade lite bingolotto hemma hos Ulla&Janne ikväll, dom är bra fina dom.

Imorgon är det julafton. Det är fint.
Jag är ledig!
Nu är jag väldigt trött och måste sova! 



Här är bilden från förra julen. Bra jul!

MAKE MY HOLIDAY AND HEAR ME WHEN I SAY

Godmorgon! 
Har för kanske tredje gången i mitt liv klivit upp och duschat innan jobbet. 
Vi pratade om det här om dagen på jobbet, att det liksom inte är värt det. 
Men efter att ha slösat bort dagen igår med att tänka jag borde:
Duscha
Tvätta
Städa
så känner jag att nu när jag ska träffa människor är det lika bra att jag skärper till mig och tvagar mig lite.

Sagt och gjort klockan var inte mycket när jag klev upp. 
Idag ska jag i alla fall jobba och ikväll ska jag hem till världens bästa Jonathan på lite hejdå-kalas.
Han åker till Spanien på obestämd tid om några dagar. .__.




I JUST WANNA KNOW IF YOU FEEL THE SAME WAY WANT YOU TO HOLD ME BABY BECAUSE I'M LONELY BABY

Hejsan!
Har varit ledig och hemma heeela dagen idag. Skulle boka tvättid. Det blev inte av. 
Har pillat med de sista julklapparna så nu är alla klara!
Slå in presenter är bland det roligaste jag vet!!

Nu dricker jag ett glas vin och laddar inför morgondagens jobb.
Måste hämta ut Limpens present och sen är jag DONE!
Har lagt in ångesträkningar idag också. Eller inte ångest. Men räkningar är tråkigt..

Ska snart sova. Kolla min tumblr om du har tråkigt! http://loismf.tumblr.com



JUST LIKE YOU SAID IT SHOULD BE LIFE GOES EASY ON ME, MOST OF THE TIME

Och såhär ser jag ut elva timmar senare:


Det är ganska jobbigt att jobba på någon annan restaurang. Jag har 50% av tiden ingen aning om vad jag håller på med. Resten lägger jag burgare eller hjälper gäster.

Men när någon hos mig säger "Det är något fel på fantan" så suckar jag bara och går dit och löser det.

När någon säger "Det är något fel på fantan" på en annan restaurang springer jag dit och panik-drar i allt som finns, tror att syrup och kolsyra är slut, nu blir det burkläsk, vad ska amanda säga, hur mycket ramlösa finns det, vem har klippt i slangen, vilken slang går till fantan, är det på läsktornet jag borde titta, funkar det i driven, herregud kan någon fixa fantan!!!!"

Nu gick allt ganska bra idag, men i alla fall. Att komma hem, ha en ledig dag imorgon och en öl i kylen är ungefär lagom belöning för en vanlig dag. Nu skulle jag behöva en ryggmassage och minst ett sex-pack.

I HAVE NO GIFTS TO BRING THAT FITS TO GIVE OUR KING

Ska snart sätta mig på bussen för att ta mig till valbo. Ska köra min andra stängning där och hoppas på lite mindre förvirring än sist. Nu gick det ju helt okej i alla fall. Stänger med en av killarna jag stängde med sist vet jag. Han var trevlig och duktig och hjälpte mig en hel del så det känns bra! Valbo har faktiskt väldigt gulliga medarbetare.  Nu klår dom ju aldrig mina eftersom att mina är bättre än något annat, men i alla fall!

Jusste! Här Lina är adressen till sidan: 
http://www.figleaves.com/uk/home.asp SORRY att jag glömde!
Aja. Är ni sugna på hamburgare ikväll och rör er mer i Valbo så är ni välkomna! 
(Ni är sjukt välkomna till Sandviken också!!)



Köpte två nya tjocktröjor här om dagen, har bara använt den gråa. Bland det bästa som hänt mig.

IT'S CRAZY HOW SOME PEOPLE SAYS THEY DON'T CARE WHEN

Godmorgon. Typ.

Jag spenderade gårdagen med jobb och på kvällen rage:ade jag över att jag inte har något att ha på mig på jul eller nyår. Ska fira för-nyår med arbetskamraterna dagen före så då ska jag suitup om ens det. Alternativt sunk-down. 
Förra året hade jag en röd klänning på julafton, och även en tomteluva. 
Detta är resultatet av det valet av kläder:

Fick marker till ett värde av 130:- på eightball. Av främlingar.
Fick två drinkar.
Dog nästan i köld (tur att jag hade mössa)
Blev kallad "Santas little whore" av Ulla. - Verkligen så man vill att ens svärföräldrar ska uppfatta en!

Slutsattsen dras till att detta inte är en ourfit för iår.
Mina föräldrar har alltid (som precis alla andras tror jag) tyckt att det är viktigt att vara finklädd på julafton. Jag menar, man ska ju träffa hela sin släkt -Som man annars träffar i mjukisbyxor. Men på julen då ska man vara fin.
Säkert för tomtens skull. Mamma skulle i alla fall döda mig om jag kom i onepiece. 
HJÄLP.



Här är som ni kanske ser en otroligt skarp och välskuren bild av mig förra julen. 
Ja, sådär glad är jag varje år.

WELL I TURN AROUND TO LOOK AT YOU YOU'RE NOWHERE TO BE FOUND

Hej! Jag ber om ursäkt att jag inte har bloggat på ett tag. 
Har varit så jäkla trött dom senaste dagarna!


I Helgen var jag i alla fall ut med Rocky en sväng på fredagsmorgonen sen var jag in till Gävle med limpen, plutten, Maria och Linnea. Där träffade vi katten och Matilda och hade det trevligt! Jag skaffade en ny telefon som jag inte förstår något av ännu, men det kommer nog.
På kvällen åkte jag hem till Maria och drack lite vin. Lina och Nikolay svängde förbi. Där hemma fanns även Rasmus och Johan. 
Det blev sent, jag satte mig i en taxi vid tre, tror jag.

Lörsdagen var ganska lugn. Fika med Lina och sen tumblr. 
Igår jobbade från 07 och hade sen planer på Bingolotto. Det blev inte så mycket sånt. Trött tjej.



YOU DON'T NEED TO SAVE ME YOU BROKE MY FEARS

Godmorgon. Idag ska jag in till gävle med mina syskon, Maria och hennes syster och Linnea. Sen ska vi not möta upp katten också. :)
Ikväll ska jag och Maria dricka vin! Imorgon är jag ledig och vet inte om jag har några planer, men det får linnea berätta idag. 

Här kommer en bild jag tog andra året på gymnasiet. Det är Kerstin. Och om min fotolärare ser det här så är det är bilderna du inte kunde få ut ut kameran.



DET FINNS INGEN VÄG TILLBAKS FÖR NÅN SOM ÄR EN LOOSER ETT RIKTIGT JÄVLA AS






THERE'S NO HOPE NOW YOU'VE ALWAYS DRAGGED THEM DOWN BUT YOU KNOW THAT THEY'LL REMEMBER YOU MOORE THAN TO BE JUST THE CHOOSEN ONE

Här Stefan kommer bilden du har väntat på:



yup...

HELLO HELLO IS THIS MARTHA THIS IS OLD TOM FOX



Godmorgon. Limpen är här! I know?! Hon sa att det var trevigare hos mig än på folkets hus?
Då känner jag sådär att jag har nog spenderat mer tid där än i min lägenhet i mitt liv?
Men ok!

Jag ska snart iväg till jobbet. Efter jobbet ska jag nog inte göra någonting. Beror på om någon vill göra något.
Imorgon är jag ledig, så då ska jag och limpen nog in till Gävle för de sista julklapparna! :)

SEE THE SUN BURN THROUGH THE HEART WHAT DO PEOPLE REALLY MEAN

Godmorgon! 
Ska försöka hinna med att hämta ut lite paket innan jobbet. Sen blir det ju som sagt mellan. :)
Ikväll ska jag nog inte göra någonting alls, igen. Slå in lite fler julklappar och inte så mycket mer. 
Borde städa. Kommer nog inte att städa. 
Kanske baka pepparkakor? 
Alltså nu låtsas jag bara. Jag kommer att sitta på tumblr hela natten som vanligt.



Kommer som vanligt att klä mig i mina favoritkläder idag. 
Svart byxor (McDonald's), vit skjorta (McDonald's) och svarta skor (Arbesko).


I'VE GOT A NEW LIFE YOU WOULD HARDLY RECOGNIZE ME I'M SO GLAD HOW COULD A PERSON LIKE ME CARE FOR YOU

Men gud! Vi firade ju Hanna här igår. Blev middag, vin, skitsnack och spel!
Det var hur mysigt som helst och det är så kul att man lyckas pricka en kväll när man kan.
Synd att alla inte hade möjlighet att komma bara!

Det blev vernisage (höhhöh) med bubbel och efterrätt med choklad och vindruvor (eller, det var väl egentligen bara det som var efterrätten).

Här är alla utom Cinen som också var med:

Det bästa är att den här bilden kommer snart att sitta på min vägg. :)


I SAW THE SIGN AND IT OPENDED UP MY EYES I SAW THE SIGN LIFE

Hej! Ledsen att jag inte hört av mig tidigare idag! Har jobbar hela dagen!
Eller faktiskt så började vi med luciatåg på jobbet. Jag, Camilla och Beatrix!
Det var roligt och längesen!

Nu när jag har varit hemma har jag badat och bara.. Nä det är faktiskt det jag gjort. Badat.
Imorgon är det jobb igen!! Imorgon är en bra jobbdag! Mellan som vanligt och då får man jobba med nästan alla!
Iofs hade vi assmöte idag och då får man ju också träffa sina kompisar.
För lite så är det. Men blir mest kompis med dom i assteamet när man är en del av assteamet. 
Ganska konstigt egentligen. Mina medarbetare är några utav de bästa som finns!

Här är några av dom, lyckades få med mina fantastiska syskon också!


HE TASTES LIKE YOU ONLY SWEETER ONE NIGHT AND

Godmorgon!
Igår var en ganska lång, men väldigt mysig dag!
När jag vaknade så drack jag kaffe i sängen och tittade på filmen Beginners, sen gjorde jag mig iordning och plockade ihop (minimalt) i lägenheten. En kompis kom förbi och vi löste lite korsord och pratade, sen fick jag skjuts hem till min mami och papi, där åt jag mat och fick min födelsedagspresent (en cyykeeel). Efter det cyklade jag iväg till norrsätra och hem till Jonathan för att öva på lite lucialåtar och snacka skit. Plutten följde med och där fanns redan Emma och Beatrice. Efter det gick jag och plutten till jobbet och åt lite mer och pratade med stängarna. 
Sen landade jag hemma för lite tumblr och sen sömn. 

Idag är det jobb på agendan och sen ikväll ska jag laga middag åt gårdagens födelsedagsbarn. Jag tycker nästan att det behövs två dagar för att fira henne så deet kör vi på!



dagens outift: Svarta byxor (McDonald's), Vit skjorta (McDonald's), Skor (Arbesko). Har även lagt till kofta från primark och hood från bagheera.

DUMBOM DET FINNS INGEN ANNAN MITT HJÄRTA NÄSTAN STANNAR JAG KOMMER ALLTID GÖRA ALLT FÖR DIG

Hej lilla fis. Grattis på födelsedagen! Jag hoppas att din dag blir helt underbar och att du har så jäkla roligt! Vet du vad jag gillar med dig? Förutom det uppenbara som att du är snygg och trevlig och cynisk och sånt såklart.
Jag gillar att du alltid finns där. Du är liksom 100 vänner i en. Någon man kan gråta hos, skälla hos, skratta åt, och med ibland, men oftast åt. Någon som alltid är på min sida, fast ibland för uppenbara anledningar bara håller med för att hålla god min och sen är ärlig om sina åsikter. Du skulle aldrig såra mig, och du skulle aldrig glömma mig. 

Det tycker jag är viktigt. För ibland är man någonstans i sitt liv där man liksom glömmer av vissa saker. Eller åtminstonde tappar bort. Men jag vet att hur länge vi än tappar bort varandra så hittar vi alltid varandra någonstans och det är lite som att hitta massa pengar man har glömt. Man har klarat sig bra utan dom för det har funnits annat att göra, men fan vad glad man blir när man hittar på dom. Sen spenderar man dom, och det kanske egentligen inte ger någon poäng till historien men om vi låtsasa att det är en peng som man spenderar och det man spenderar det på är en upplevelse. Så är du och jag en upplevelse (i flera meningar). 

Ibland när man är någonstans i livet behöver man kanske inte varandra så mycket. Men det är ganska skönt att veta att ibland har man varandra utan att behöva det. Du vet, vi kommer nog att flytta åt olika håll så småning om. Kanske inte höras på skitlänge. Men jag vet att vi inte kommer att sluta finnas för varandra. Det är det som vänskap är. Att ha varandra. Du kommer alltid att ha mig Hanna och om du någon gång inte vill ha mig längre tänker jag tjata precis lika mycket som sist och då kommer du tillslut att ringa och behöva bli bästis. 

Jag hoppas att du är glad att jag tjajade så mycket den där gången. För fan vad bra det blev tillslut?!
Hur som helst. Grattis på födelsedagen! Du är bland det bästa skräp jag någonsin hittat!



EVERYONE'S GATHERING AROUND THE FIRE











Har som ni kanske förstår klätt julgranen idag. NU ÄR DET JUL!

HOPE OUR WISHES WILL COME TRUE THIS CHRISTMAS TIME



Godmorgon! Igår var det vin med Lina och en sväng ut på eightball till och med! Ingen lång sväng, men fortfarande en sväng! Catrin var med upp först så vi pratade massvis och sen åkte hon för att jobba så då var det Lina och jag kvar. Plutten kom förbi en sväng också och umgicks lite!

Ikväll ska vi nog upprepa gårdagen men få med Katten också! Väldigt trevligt!

Nu ska jag ut i snön och hämta ut lite julklappar och sen iväg till ica för inslagningspapper! :)

REACH INSIDE YOU LET GO THERE'S NOTHING ELSE TO DO

Godmorgon! Jag ska iväg till jobbet strax. Ikväll ska jag och Lina dricka vin har jag hört. 
Men lugn katten vi är på imorgon också! Imorgon tänkte jag klä min gran, om inte Lina ställer upp ikväll.
DOCK VILL JAG INTE HÖRA NÅGOT SKITSNACK OM VAD JAG HAR I MIN GRAN OK?!
På Söndag fyller Hanna år och då tänkte jag lämpligtvis hämta min födelsedagspresent hemma hos Mami och Papi! 
Förstog jag det rätt ska jag träffa Jonathan och Bea efter det! 


IF YOU'RE THE ONLY THING I'LL EVER GET FOR CHRISTMAS THEN EVERYTHING I WISHED FOR HAS COME TRUE



Ni är fan dom bästa som finns!

I'M STILL YOUNG BUT I GO I GO STUPID STUPID LOVE LIKE CUPID


Godmorgon. Jag är jättetrött och dålig på att blogga jag vet. 
Vi är inte så seriösa med varandra jag och bloggen nu. 
Jag jobbar på det. ok.
Tänkte i alla fall bara berätta att jag inte har dött än,
nu måste jag iväg mot jobbet!

HONESTLY WITH THE STRENGHT OF OUR LOVE WE CAN GO NOWHERE BUT UP



Juste! Så här fint var det igår. Andra advent. Utan snö (vilket jag antar att INGEN har missat), men annars helt ok?

WE CAN MAKE THE SUN SHINE IN THE MOONLIGHT

Hej! Nu ska jag iväg till Gävle för att besöka min homeopat. Tänkte passa på att leta reda på någon julklapp även om den här internetgrejen är fullt fungerande även för det ändamålet!

Igår var som sagt Jonathan här och bakade lussebullar med mig. Sen lagade jag mat så åt vi och pratade massa skit. Det var mysigt som tusan! Ikväll ska jag inte göra något speciellt alls. Jobbar tidigt imorgon så det blir nog bara tumblr hela kvällen. 





FOOL ME FOOL ME OH HOW YOU DO ME KISS ME

Såhär har min kväll sett ut:













SOMEDAY AT CHRISTMAS MAN WILL NOT FAIL

HEJ! Ska över till Cillelill och dricka vin nu! Hör av mig sen eller imorgon!
Måste dock bara berätta, hittade ett minneskort från min förr-förra telefon. 
Här är en av bilderna! Jag ska visa fler. Men HAHAHAHA! Den här bilden alltså.
JAG DÖÖÖR!





FOREVER UNITED HERE SOMEHOW YEAH YOU'VE GOT A PIECE OF ME AND HONESTLY

En av dom få människorna jag verkligen älskar jobbar sin sista dag på jobbet inatt.
Jag vet att vi kommer att ses i alla fall, men inte på samma sätt.
Du har varit där från början och jag vill inte att det ska ta slut.
Jag kommer att sakna dig lille skitunge.























puss sötnos. du är bäst!

WHERE MAN IS KILLING MAN AND NOONE KNOWS JUST WHY

Godmorgon. Nu ska jag iväg till jobbet! 
Hade ingen bra dag igår så jag hoppas att idag blir bättre! Vilket jag skulle tro också.
Kvällens planer lutar åt spis och kyl-special. Men man vet aldrig. 



Dagens outfit: Svarta byxor (McDonalds), Vit skjorta (McDonalds), MBS-tröja (McDonalds).
Skor från Arbesko.


TO A MIRACLE AND LOVE DON'T YOU BUY ME NOTHING

Det bästa som hänt i november: Justin Bieber - Mistletoe började spelas på McRadio
Det sämsta som hänt i november: Victor sänkte ljudet.