THIS IS THE YEAR THIS IS THE YEAR IT ALL WILL HAPPEN



I början av 2011 var det mycket som hände. På nyårsdagen åt vi pizza på jensas, och jag var sjukskriven. Hade ju bränt sönder händerna på det där handsolariet. Hade ganska mycket stängningar och ansåg mest att jag jobbade hela tiden. Jag hade ändå tid till vinkväll med Lina en kväll, Maria, malin, jessica, hanna och Ida en kväll. Fikade med Linnea, fikade med Joacim. Fick glass hemma hos Joakim. Satsade stenhårt på beach 2011 som ni förstår.
Blev lite upfuckad i slutet av Januari, men i övrigt var det en bra månad. Och när får man annars använda sig av sånna bilder som den för Januari?
I början av 2011 var det mycket som hände. På nyårsdagen åt vi pizza på jensas, och jag var sjukskriven. Hade ju bränt sönder händerna på det där handsolariet. Hade ganska mycket stängningar och ansåg mest att jag jobbade hela tiden. Jag hade ändå tid till vinkväll med Lina en kväll, Maria, malin, jessica, hanna och Ida en kväll. Fikade med Linnea, fikade med Joacim. Fick glass hemma hos Joakim. Satsade stenhårt på beach 2011 som ni förstår. Blev lite upfuckad i slutet av Januari, men i övrigt var det en bra månad. Och när får man annars använda sig av sånna bilder som den för Januari?
I februari ordnade jag en staycation med spa och picnic i vardagsrummet.
Den blev lyckad och mysig! Var hemma hos Kristin på fest som slutade med att alla stod i en ring och dansade och sjöng till Disneylåtar. Var på skorea på scorett och fyndade tre par skor som jag ännu inte har haft på mig...Maria skulle iväg på BSM så vi myspluggade på Aldos och åt lunch och pratade massa skit. Lagade massa mat och jobbade på som vanligt.
Mestadels bloggade jag och vilka tider jag sov. Måste varit underhållande.
Jag började månaden med en weekend i London med min familj. Vi var runt och kikade i massa affärer drack lite för lite öl faktiskt. Det var jag och pappa i alla fall enade om. Bodde på ett mysigt hotell och promenerade runt på brick lane. Köpte ett par skor i London. Silvriga.
Hade semester hos Joakim en natt också då fick jag äta massa nötter och somna framför tvn.
Jobbade även denna månad. Såklart. Och det var faktiskt några fina vårdagar redan i Mars!
Var också runt och kikade på lite olika lägenheter, men ännu är jag kvar i min lilla etta. Den 18:e mars går rymdsonden Messenger in i bana runt Merkurius.
I april hör och häpna... Jobbade jag! Mös även ganska rejält på fritiden (märker att det är ganska återkommande). Vi hade patchfest i Sundsvall och den var skittrevlig! Vi gick på casino och där satt hela sandvikens assteam runt ett blackjack bord och hade trevligt!
Eller, inte cinen och Niklas. Men vi andra! Många av dagarna i april spenderades på balkongen. Läste gamla tidningar och löste korsord med en öl eller Rosé.
Var hem till Ulla och Janne på middag med hela deras familj, så slöt mina syskon upp.
Det var så otroligt mysigt!!!! Har under flera månader nu också berättat om vad jag äter till frukost. Ganska underhållande!
Var på emp i maj. Det var en rolig kurs med roliga kamrater. Ingen Sara, men många andra finingar! Direkt efter kursen var jag bara hem och vände sen åkte vi iväg till arlanda för att spendera en natt där innan vi flög till Cypern! En vecka med all inclusive och flytmadrass i poolen. De tre första dagarna sov vi mellan 12 och 15 timmar per natt/kväll. Sen upptäckte vi Aya Napa. Både min syster och min flickvän fyllde år i Maj. Limpen firade sin i fez och Mimma sin med öl!
I juni hade vi personalfest med jobbet. Den var lyckad, men folk har en förmåga att inte hålla käften och lyssna när jag pratar. Det irriterar mig. Jag pratar nämligen jävligt skithögt och ändå skriks det om allt i världen. Linnea, Limpen och jag hade balkongkväll med Rosé och Linnea passade på att gå på eightball för första gången någonsin! Det här var även månaden när Ted, nej, Mimma blonderade håret och skrek PULLING IT OFF fast ingen annan tyckte det även om det förvånade mig att hon passar i nästan alla hårfärger och jag inte ens i min egen.. Lagom till att hon började se bra ut färgade hon tillbaka till sitt svarta.
I juli hade vi en möhippa för Maria. Hon blev skitöverraskad eftersom att vår OC hjälpte till och lurade henne! Vi tog henne från jobbet och gick på spa och sist hem till mina föräldrar där vi åt mat och drack massa vin och annat. Tillslut försökte vi lyssna på JLT men kom inte in för det var för mycket folk. Maria fick dock en tröja med autografer och lite bilder med killarna!
Resten av månaden jobbade jag på som vanligt och drack ganska mycket vin på olika fester som folk hade. Maria och andreas gifte sig den 23:e juli och det var hur fint som helst.
Jag och Maria sov på hotell och badade bubbelbad dagen innan!
I augusti var jag sjukskriven hela månaden. Jag låg bara hemma och badade och sov. Hade så jäkla ont i hela kroppen. Det var verkligen inte någon rolig månad. Efter några veckor kunde jag göra saker men såg fortfarande ganska konstig ut och hade sår på hela kroppen.
Då var jag ut och åt med Mimma och gick och kollade på en film några kompisar till mig gjort. Annars som sagt låg jag mest hemma. I slutet av månaden kom Mats och Hilde förbi med Martin och Sander. Vi fikade och byggde med lego.
I september var jag också sjukskriven och hade på mig skorna jag köpte i London för första gången. Dom gick sönder. Jag åkte iväg till Stockholm en helg med Mimma och hälsade på Lisa. Vi var ute och åt och drack drinkar. Vi sov på hotell och hade det mysigt.
Linnea och min mamma fyllde, på Linneas födelsedag åt hon, jag och limpen middag hemma hos mig och hade det trevligt. Palestinska myndigheten lämnar in ansökan om medlemskap i Förenta nationerna.
I oktober gjorde jag inte så jävla mycket. Jag upptäckte tumblr, så jag spenderade nog ett antal för många timmar just där. Var dock tillbaka på jobbet efter en åtta veckor lång sjukskrivning så det var roligt!
I slutet av månaden var jag till gävle och var ut och åt med Maria och Katten.
Hanna bodde i princip hemma hos mig och mimma, eller spenderade i alla fall mertiden av sin vakna tid där.
Och jusste! En ny motorväg mellan Enånger och Hudiksvall invigs!
I November jobbade jag också, alltså jag har ju gjort det alla månader utom när jag var sjukskriven. Joacim fyllde år så jag var dit tillsammans med Lina och Nikolay. Det var trevligt som tusan! Jag var hemma hos Christine och Madeleine och umgicks och drack vin, och det gick tillochmed så långt så att jag gick ut på LOBBY med Christine!
Limpen och Joakim hade varit i Egypten, så dom kom hem och då träffade jag Limpen hemma hos Mami och Papi på middag. Jobbade faktiskt i Valbo en stängning också!
Adventspyntade också! Och började bo ensam.
I december har jag haft så roligt på jobbet hela månaden! Malin jobbade sitt sista pass och det är så jävla jävla tråkigt! Jag och Jonathan bakade lussebullar och hade trevligt. Jag, Beatrice och Camilla lussade på jobbet den 13:e. Har pyntat min fina fina julgran och Hanna har fyllt år. Det firade vi med middag och vernisage! Jobbade en till stängning i valbo. Var på fest hemma hos Maria och Andreas. Firade jul och fyllde 21. Fick massa fina saker och gav bort massa fina saker! I mellandagarna har jag jobbat och hunnit med en sväng in till Gävle för att kika på mellandagsrean. Igår var jag hemma hos Katten på assnyår med Maria, Victor och Pernilla.
Kattas kompis Malena kom också förbi. Vi spelade galenpanna och skrattade massvis!
Kvällen spenderar jag hemma hos Maria och Andreas på fest med Katten, Lina, Matilda, Johan, Rasmus och några fler grabbar! Hörs imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback